Cannabis? | Oppgave

Innledning
Det har i lang tid vært store diskusjoner blant ungdom i Norge om Cannabis burde eller ikke burde legaliseres, og om Cannabis hadde vært positivt eller negativt for samfunnet.

Jeg valgte denne problemstillingen ettersom dette er noe som engasjerer ungdom i samfunnet rundt meg og generelt i storsamfunnet Norge, men burde Cannabis legaliseres i Norge og hvordan ville dette påvirket samfunnet?

Innholdsfortegnelse
En ny rapport fra tidligere i 2018 viser at det er stadig flere unge i Oslo som tar i bruk Cannabis og ser på dette stoffet som mindre farlig enn ungdommer gjorde før.

Det er også vist at det er i de største tilfellene kriminelle som står bak salget av produktet og i følge dette mener VG at Cannabis burde legaliseres slik at staten kan styre markedet for varen, ikke kriminelle.

Med dette forventer ikke de at forbrukertallet skal synke, men at det vil bli mindre tilfeller av tragiske dødsfall og skader foråsaket av syntetisk eller falsk Cannabis.

Om Cannabis blir legalisert vil staten også kunne strengt regulere salget og de kriminelle bakmennene som tjener millioner, vil tape når de får staten som konkurrent.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå