Arrogante jævler med noe søtt i | Oppgave

Kåseri – lærere

Innledning
Hvorfor skrive om treningsnarkomane, når jeg kan skrive om noe som forekommer oss elever i mye større grad enn det som er definert som total nedbrytning og pining av sin egen kropp.

Da kommer spørsmålet om hva vi elever faktisk omgås mer med enn vektløfting og hundremetere. Jo, nemlig lærere.

Hva er en lærer egentlig? Om du ser bort i fra kjepphøye voksne med mattekunnskaper, belte opp etter armene og den mest irriterende stemmen du noen gang kan forestille deg, er lærere bare arrogante jævler med noe søtt i.

Utdrag
Lærere er de eneste personene som blir arge i både situasjoner der en snakker, og situasjoner en holder kjeft, om du ser bort i fra jenter og mensen da.

Utenom det forventer lærere at en skal være aktiv muntlig, ivrig i faget, holde kjeft, og vi må vite at så lenge vi ikke holder oppe hånden er svaret vårt alltid feil.

Hvor mange ganger har du ikke hørt " så... hvem kan fortelle meg hvilket årstall Norge fikk sin egen grunnlov?". Også svarer du eller noen andre i klassen "1814", men en får i svar "nei".

Så en rekker opp hånden og svarer igjen "1814" og da er det plutselig rett. Hvor er logikken girls, spør nå jeg?

---

Lærere er som sagt noe av det uforståelige. De påstår at de er like mye menneske som vi er, men likevel lukter de promp blandet med etterbarberingsvann og har en liten snurt med farfars-skinnstol stol i seg.

Ikke gir de særlig mening heller. En dag sier de at vi ikke kan starte stil-oppgaven dagen før, men likevel er det dager vi får to timer på oss eller de 24 timene vi får tildelt når vi har eksamen. Nok engang, hvor er logikken? Hvertfall ikke her.

Bytt til nytt Last opp en av dine oppgaver, og få tilgang til denne oppgaven
  • Oppgaven blir kvalitetssjekket
  • Vent i opptil 1 time
  • 1 nedlastning
  • Minst 5 i karakter
Premium Fast lav pris pr. måned Få tilgang nå